oroszforditas.hu     Венгерский перевод: перевод с русского на венгерский, с венгерского на русский    Russian to Hungarian & Hungarian to Russian translation, that is Russian-Hungarian & Hungarian-Russian translation     (1) 242-1797, (30) 576-1976, info@oroszforditas.hu      Vissza az orosz fordítás főoldalra

Nyitvatartásunk a koronavírus időszakában - a hét minden napján, a nap 24 órájában

A fordítási terület, beleértve az orosz fordítást is, a magánszemélyek és a cégek számára nyújtott szolgáltatásokkal, így a turizmussal, a szállodaiparral és a vendéglátással együtt, nem éppen a legjobb időszakát éli át.

Változások - a világban

Az országok közötti határok lezárása, a légiközlekedési és egyéb személyszállítási járatok ritkulása, a konzulátusok és a követségek bezárása miatt egyre erősebben érződik a fordítási szolgáltatások iránti kereslet mérséklődése. Ügyfelek azért még jelentkeznek orosz fordítási igényekkel, azonban nem biztosak abban, hogy a konzulátus holnap kinyit-e? A vízum-kiadás valószínűsége pedig inkább a 0-hoz közelít. Minden szinten kapkodás folyik. Nem lehet tudni, hogy meddig tart még a kononavírus miatti karantén és az emiatt bekövetkező gazdasági válság.

Stabilitás - nálunk

Mivel mi már évek óta alapvetően az interneten keresztül kapjuk a rendeléseinket, ezért nálunk nem változik a munkarend. Az interneten keresztül az eddigieknek megfelelően, a hét minden napján, a nap 24 órájában továbbra is a megrendelőink rendelkezésére állunk.


Javasolt kapcsolódó cikkek:

Egy profi fordító helyett érdemes-e egy ismerősünket megkérni?

Lektorálás – nálunk

Angol fordítók vs orosz fordítók